Skip to main content

Τρόπος και χρόνος αποστολής

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται είτε μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών με το thesepiplo.gr είτε με μεταφορικές εταιρίες ή courier που θα υποδείξει ο πελάτης.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός Ελλάδος, σε περιπτώσεις παραγγελιών από κάποια άλλη χώρα, θα πρέπει ο πελάτης να μας υποδείξει το πρακτορείο μεταφορών όπου θέλει να παραδοθούν τα προϊόντα.

Οι παραγγελίες εκτελούνται από τις 9:00π.μ. έως τις 17:00μ.μ. εκτός Σαββάτου, Κυριακής και επίσημων αργιών.

Το σύνολο των επίπλων μας παραδίδεται σε περίπου 15 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία προκαταβολής εκτός και αν ανήκουν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  1. Ετοιμοπαράδοτα: 2-5 εργάσιμες μέρες.
  2. Σε έλλειψη: 30 εργάσιμες μέρες.

Σημαντική σημείωση: Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του μήνα Αυγούστου, τότε η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται μετά τις 20 Σεπτέμβρη.

Έξοδα αποστολής

Ο πελάτης με την πραγματοποίηση της παραγγελίας του, θα ενημερώνεται μέσω email από τον  εκπρόσωπο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος για τα έξοδα αποστολής των προϊόντων.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο email info@thesepiplo.gr είτε στο τηλέφωνο 6976873155.